MonumenTTaal

MonumenTTaal

Een unieke en éénmalige tentoonstelling op het kasteeldomein “Ten Torre” te Oedelem De familie Vincke, van Ten Torre, verleende kunstenaar Rik Beuselinck de toelating om zijn monumentale metalen sculpturen in dialoog te laten treden met het uitzonderlijk mooie park rond het kasteel.

Verspreid over het park zullen er +/- 23 monumentale kunstwerken en installaties te zien zijn die onder te verdelen zijn in oa.: vroegere werken, werken in opdracht, de klimaatverandering, kracht en kwetsbaarheid van de vrouw, losse thema’s.

De tentoonstelling gaat door op 08/09-15/16 september telkens van 10 tot 18uur.

Rondleidingen voor groepen kunnen aangevraagd worden (ook tijdens de weekdagen)

De ingang van het kasteel is te bereiken via de Zomerstraat-West  en de Zwinstraat

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *