Aan de slag voor Sculpturewalk 2014 in Sioux Falls

Zoals eerder gemeld nam Rik het initiatief om contacten in Sioux Falls te leggen om het geselecteerde sculptuur ter plaatse te gaan creëren. Na wat onderhandelingen en afspraken is Rik nu bezig het monumentaal sculptuur aan het opbouwen in de stad zelf; dit zorgt ervoor dat de creatie een unieke ervaring wordt. Een verslag van de creatieperiode volgt zeker nog.

Het sculptuur krijgt door zijn monumentale afmetingen en het feit dat het ter plaatse gecreëerd wordt een speciale plaats in de tentoonstelling.

Deze tentoonstelling gaat van start op vrijdag 2 mei 2014 en kan één jaar lang bezocht worden.

Meer info: www.sculpturewalksiouxfalls.com


Sculpturewalk Sioux Falls 2014

As mentioned earlier Rik has contacted the people from Sioux Falls to ask them whether he could create the selected sculpture in situ. After some negotiation Rik is now building the sculpture in the city of Sioux Falls. This way creating the sculpture becomes a unique experience. A report of the creative process will surely follow.

Because of its monumental size and the fact that the sculpture is created on the spot, it will get a special place in the exhibition.  The exhibition starts on Friday May 2, 2014 and can be visited an entire year.

More information: www.sculpturewalksiouxfalls.com


Sculpturewalk Sioux Falls 2014

Comme déjà mentionné, Rik avait contacté l’organisation de Sioux Falls afin de pouvoir installer la sculpture sélectionnée in situ.  Après des négociations, Rik a commencé la création de la sculpture monumentale dans la ville même. De cette façon la création deviendra une expérience unique. De toute façon nous vous informerons régulièrement sur la progression de cette période créative.

Puisque cette sculpture monumentale est créée sur le site même, elle occupera une place spéciale dans l’exposition. L’exposition commence le 2 mai 2014 et sera ouverte pendant toute une année.

 Vous trouverez plus d’info sur : www.sculpturewalksiouxfalls.com

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *