Nieuw project in Tsjechië

Na Amerika komt Tsjechië als tweede tijdelijke buitenlandse verblijfplaats aan de beurt. Van 7 tot 14 juni 2014 gaat Rik op uitnodiging van de organisatoren van een metaal symposium aan het werk in Mlada Boleslav. Rik is één van de vijf internationale kunstenaars die uitgenodigd zijn om er één week het beste van zichzelf te geven en een beeld te creëren, passend in het straatbeeld voor eeuwig en dagen.

 Info van het symposium van vorig jaar is te zien op youtube http://youtu.be/noeeASHBjGM

 Een mooie opportuniteit waarvan zeker ook nog verdere info volgt.


New project in Czechia

First America and then it soon will be time to go abroad again and visit the Czech Republic. From June 7 to 14, Rik is invited at a Metal Symposium in Mladá Boleslav. Together with four other international artists he was selected to exceed himself during one week and create a sculpture that will match the surroundings forever. Information from the symposium last year is to be found on youtube through the following link: http://youtu.be/noeeASHBjGM

 A beautiful opportunity. You will certainly hear more about it!


Nouveau projet en Tchéquie

La Tchéquie sera le deuxième pays (après les Etats-Unis) où Rik aura une exposition permanente. Du 7 au 14 juin 2014 il est invité par les organisateurs du symposium de métal à Mladá Boleslav. Il y créera, comme 4 autres artistes internationaux sélectionnés, une sculpture permanente qui fera partie de la scène de rue pour toujours et à jamais. Vous trouverez de l’info sur le symposium de l’année passée en cliquant sur le lien http://youtu.be/noeeASHBjGM.

 Une occasion unique! Plus d’info sur notre site d’ici peu.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *