The Dreamer op Sculpturewalk 2014 in Castlegar Canada.

We rapporteerden reeds dat “The Dreamer” gekozen werd om tentoongesteld te worden op de Sculpturewalk in Castlegar Canada. Castlegar is zowaar de beeldenhoofdstad van Canada. De gemeenschap leeft er elk jaar hard naar toe om tal van kunstwerken tentoon te stellen in hun mooie stad. Als enige niet Canadees of Amerikaans standbeeld kreeg hij een mooie plaats in het centrum van Castlegar. Castlegar lijkt misschien ver van ons bed, maar we voelen dat er ginds erkenning is in een omgeving waar wordt geïnvesteerd in beeldende kunst. Als kunstenaar willen we dat de werken waar ons ziel in zit een leven kunnen leiden waar ze het meest gewaardeerd worden. Ook al betekent het in dit geval de grote plas over te steken.

Een duidelijke website over de Sculturewalk in Castlegar kan je hier vinden.

Je kan ook op de kaart hiernaast klikken om de pdf online te bekijken. Ontdek ook de stad Castlegar op googlemaps hieronder.

Bekijk “The Dreamer” op de website van “Sculpturewalk Castlegar 2014”

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *