Exposite Galleria 360 – Firenze: 12 september – 7 oktober 2014

Om het rijtje tentoonstellingen voorlopig af te sluiten reizen de beelden in September nog naar Firenze. Samen met twee andere internationale kunstenaars, (oa. Australië) stelt Rik ook hier zijn sculpturen tentoon in een tijdelijke tentoonstelling: “EmozionARTE.” De tentoonstelling loopt van 12 september tot 7 oktober 2014.

Voor meer informatie zie website van de galerij: www.galleria360.it


Galleria 360 – Firenze: 12 September – 7 October 2014

Rounding up the exhibitions list for now some sculptures will also travel to Firenze in September. Together with two other international artists (from Australia and Germany) Rik will participate in a contemporary exhibition: “EmozionARTE.” The exhibition will run from September 12 untill October 7, 2014.


Galleria 360 – Firenze: du 12 septembre jusqu’au 7 octobre 2014

 Notre liste d’expositions pour la période printemps-été 2014 se termine pour l’instant à Firenze/Florence. Là, Rik participera avec deux autres artistes internationaux (d’Australie et d’Allemagne) à l’exposition temporaire “EmozionARTE”. L’exposition  aura lieu du 12 septembre jusqu’au 7 octobre 2014.

Plus d’info sur le site de la galerie : www.galleria360.it

For more information see website Gallery: www.galleria360.it

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *